• Adres: Olensteenweg 12, 2460 Kasterlee
  • Tel: +32 14 24 19 20
  • Email: info@hexadata.be

Over ons

Welcome Image

hexadata

Nice to meet you

HexaData is gevestigd in Kasterlee en is gespecialiseerd in het opzetten van een performante, toekomstgerichte netwerk- en telecominfrastructuur. Wij zetten onze kennis en ervaring in om een oplossing uit te werken die rekening houdt met meer dan enkel een computernetwerk. De koppeling met het internet, telefonie en andere brengen we in kaart en verwerken we in onze oplossing.

Iedere schakel in de ketting is van belang, daarom werken wij voor alle onderdelen van uw toekomstige infrastructuur uitsluitend met kwaliteitsmaterialen. Enkel zo kunnen wij garanderen dat u binnen 10 jaar nog even tevreden zal zijn over uw netwerk als vandaag.

HexaData richt zich niet uitsluitend tot de eindklant maar werkt al geruime tijd succesvol samen met andere dienstverlenende bedrijven. Door deze samenwerking kunnen bedrijven zoals electriciens en IT-bedrijven hun klanten ook helpen met vragen omtrent zaken die niet tot hun kernactiviteiten behoren.

We weten dat uw netwerk- en telecominfrastructuur voor u zeer belangrijk is. Voor ons is het daarom ook belangrijk voor u bereikbaar te zijn en snel te kunnen antwoorden op uw vragen. U kan steeds bij ons terecht. Niet enkel tijdens het project, maar ook voor en na, staan wij steeds ter uwer beschikking. Afspraken zijn afspraken!