• Adres: Olensteenweg 12, 2460 Kasterlee
  • Tel: +32 14 24 19 20
  • Email: info@hexadata.be

Datanetwerken

  • Home
  • Datanetwerken

DATANETWERKEN

De bekabeling is nog steeds de basis voor alle communicatie binnen uw bedrijf. Of het nu over telefonie, e-mail of overdracht van bestanden gaat, alles loopt over dezelfde kabel. We spreken tegewoordig dan ook over "Gestructureerde bekabeling" en niet meer over een "telefoonkabel" en een "netwerkkabel".

De applicaties van vandaag gebruiken steeds meer bandbreedte en de snelheden op het netwerk stijgen jaar na jaar. Deze hogere snelheden gaan gepaard met een steeds kwetsbaarder signaal, en dus is er nood aan bekabeling van steeds hogere kwaliteit.
Door de steeds hogere standaarden waaraan de kabel moet voldoen worden niet enkel de gebruikte materialen belangrijker, maar ook de kennis van de techniekers die de installatie uitvoeren.
Uiteraard gebruiken wij enkel kwaliteitsmaterialen en zijn al onze techniekers grondig opgeleid door de fabrikant. U hoeft ons hiervoor niet op ons woord te geloven, u kijgt voor elke geinstalleerde kabel een gedetailleerd testrapport zodat u zeker weet dat de installatie volledig conform de standaarden is en u het maximum rendement uit uw investering kan halen. Als gecertificeerd installateur kunnen we u daarbovenop een systeemgarantie van 25 jaar aanbieden op al onze afgewerkte projecten.

Uiteraard stoppen we niet bij de bekabeling en voorzien we ook alle nodige toebehoren zoals bijvoorbeeld kabelgoten en patch- en serverkasten waarmee we door de kwalitatieve afwerking tot een optimaal eindresultaat komen.

Een bekabelingsproject bestaat voor ons niet enkel uit het maken van een offerte, het aanleggen van de bekabeling en het opsturen van de factuur. Wij begeleiden u van begin tot einde. Alles begint met een grondige analyse van de situatie en de noden van de klant. Van daaruit adviseren we u wat de mogelijkheden zijn en kiezen samen met u de beste oplossing binnen het beschikbare budget. Na het afronden van het project blijven we uiteraard steeds beschikbaar voor uw vragen.

databekabeling